hrzh-CNenfrdeitrues

2.HNL | 2018/19

Nije gotovo dok "otpisani" ne kažu da je gotovo!

Denis Krstanović
Denis KrstanovićManager

"Nakon dva izrazito teška gostovanja na kojima smo osvojili 4 boda kada su nas gotovo svi otpisali, očekuje nas domaća utakmica u kojoj nas zanima jedino pobjeda. Svjesni smo da put do nje neće biti nimalo lagan jer nas očekuje najbolji sastav lige u proljetnom dijelu prvenstva s puno kvalitetnih igrača i odličnim trenerom. Njihovi rezultati govore o njima, a nama to treba biti dodatni motiv da pružimo dobru igru protiv jakog protivnika.


Kao i obično na kadrovske probleme se ne obaziremo jer oni ne smiju biti izgovor za bilo što u ovakvoj utakmici. Ovo je utakmica koja uz primjenu onoga što se dogovorimo u prvi red gura srce, želju, glad za pobjedom. Moji momci su pokazali da imaju čelična muda i nesalomljiv karakter vraćajući se iz jako teških situacija.
Želim da u nedjelju pokažemo jasan, čvrst i beskompromisan stav da je ovo naša kuća i da je vrijeme da se iz nje zaustavi odlazak bodova. Ja, kao trener, sam ponosan i sretan što imam čast i privilegiju trenirati ovako karakternu skupinu mladića koji se unatoč nedostatku iskustva igranja 2. lige, izostanku sportske sreće, ako ona uopće postoji, odbijaju predati i igraju do kraja. Ako protivnik bude bolji mi ćemo mu prvi čestitati i priznati da je taj dan bio bolji.


Pozivam sve naše navijače da nas u nedjelju dođu podržati u jednoj od ključnih utakmica u borbi za ostanak u 2. HNL, a mi im poručujemo da nije gotovo dok “otpisani” ne kažu da je gotovo!"

Rezultati by SofaScore

Follow Us On Facebook

Follow Us On Instagram

Follow Us On YouTube

Search