hrzh-CNenfrdeitrues

Događanja

Aleksandar Borojević novi je trener BSK-a, Denis Krstanović sportski direktor

Trenerske sudbine ne zaobilaze ni najveće svjetske klubove i trenere. Nije drugačije ni u taboru žuto-plavih gdje je nakon nekoliko loših rezultata došlo do smjene trenera.

Dosadašnji šef stručnog štaba Denis Krstanović preuzima ulogu sportskog direktora kluba, a njegovim nasljednikom na klupi BSK-a imenovan je Aleksandar Borojević.

Sada već bivši trener žuto-plavih obratio se navijačima, a Denisovu izjavu prenosimo u cijelosti;

Ovim putem želim obavijestiti sve navijače BSK-a da sam napustio poziciju glavnog trenera seniorske momčadi. Razlozi su loši rezultati i zasićenje do kojega je došlo. Želim se ovom prilikom zahvaliti predsjedniku g. Jovi Vukoviću na ukazanoj prilici i vjeri koju je imao u mene kada mi je pružio priliku u jednom od najpresudnijih trenutaka u klupskoj povijesti.
Čast mi je što sam bio na čelu stručnog stožera u povijesnim uspjesima kluba, plasmanu u 2. HNL, osvajanju 9. mjesta prošle sezone s daleko najmanjim budžetom u ligi, kao i plasmanu među 16 momčadi u kupu po prvi put u povijesti. Jednake zasluge kao i meni za sve ove uspjehe pripadaju i mom stručnom stožeru, najbližem suradniku i prijatelju  Damiru Horvatu, Slavku Bugarskom, Davoru Nemetu, dr. Branku Vakanjcu, Mlađi i čika Duletu. Hvala i svakom igraču kojeg sam imao priliku trenirati i navijaču s kojim sam razmijenio mišljenje. Svi su me učinili boljim trenerom. Svaki trenutak, trening i utakmicu sam davao 100% od sebe, najbolje što znam.
Sudbina trenera je takva da o njoj odlučuje promašena prilika, jedanaesterac ili loša reakcija u obrani i to treba prihvatiti. U sportsku sreću ne vjerujem, ali ako ona postoji, nas je često zaobilazila. Želja mi je da se u budućnosti posvetim edukaciji i usavršavanju, a kao i do sada s puno žara i volje ću obavljati funkciju na koju me g. Jovo Vuković postavi.
Pozdrav svim navijačima BSK-a!

Follow Us On Facebook

Follow Us On Instagram

Follow Us On YouTube

Search