hrzh-CNenfrdeitrues

Događanja

Generalka pred nove izazove u 2.HNL

Generalna provjera protiv Osijeka II u baranjskom mjestu Grabovac zadovoljila je stručni stožer, ali ukazala i na nedostatke na kojima će se morati poraditi u narednom periodu.

GENERALKA | PRIPREME

BSK BSK

2-3

22 vel, 2019,17:00h

Grabovac,Baranja

OsijekOsijek

GRABOVAC - Noćna utakmica. Teren dobar. Gledatelja: 30. Sudac: Domagoj Kurtović (Osijek).

STRIJELCI: 0:1 Horvat (22), 0:2 Čikvar (57), 1:2 Daku (67), 2:2 Caimacov (73), 3:2 Kolega (75).

OSIJEK II: Kukić, Gačić, Radeljić, Ćosić, Todoroski, Talys, Žaper, Marin, Daku, Caimacov, Kolega. Trener: Dino Skender

BSK: Ilinčić, Ištvanić, Majtanić, Periša, Gvozdenović, Muženjak, Anić, Horvat, Mlakić, Čikvar, Šimičić. Trener: Denis Krstanović

Denis Krstanović
Denis KrstanovićTrener | NK BSK

"Većim dijelom današnje utakmice sam zadovoljan jer smo protivnika kojeg iznimno cijenim, kako u stručnom tako i u igračkom dijelu, ostavili bez opcija 70-ak minuta. Bili smo opasni u kontri iako ne koliko smo mogli i trebali biti. Da smo igrali za bodove bio bih apsolutno nezadovoljan krajnjim ishodom, a ovako, neka me nitko krivo ne shvati, nije loše da smo dobili "šamare" kroz primljene pogotke, kako bi se opet uvjerili što se događa uslijed opuštanja i pada koncentracije, pogotovo protiv odlične momčadi kao što je Osijek.

Svi igrači su potvrdili dobru formu, starosjedioci da sam bio u pravu kada sam rekao da u njima ima dosta rezervi, a novi igrači su pokazali da će biti pojačanja.

Budući da smo danas igrali dvije utakmice, jednu za drugom, nismo mogli niti sa klupe uvesti igrače koji mogu preokrenuti tijek događanja ili zadržati postojeće stanje, ovisno o potrebi, a takve igrače imamo u momčadi. Na kraju čestitam Osijeku na pobjedi, mojim momcima na dobroj igri i sudačkoj trojci na korektno odrađenom poslu.

BSK 5-2 CIBALIA

OSIJEK - Teren s umjetnom travom stadiona Gradski vrt. Vrijeme sunčano. Gledatelja: 40. Sudac: Hrvoje Ajman (Osijek).

STRIJELCI: 0:1 Dogan (10), 1:1 Jalinous (21), 2:1 N. Popović (26), 3:1 N. Popović (78), 4:1 Ranković (80), 4:2 Dogan (83), 5:2 Mirosavljević (85).

BSK: Ezgeta (od 75. V. Popović), Ramić (od 50. Nešić), Park, Žigri (od 75. Šormaz), Ušćebrka, Kovačić, Kasač (od 35. Ranković), Ilić, Jakšić (od 75. Mirosavljević), N. Poović, Jalinous. Trener: Damir Horvat

CIBALIA: Lešić, Pavičić, Lučić, Karaula (od 56. Kirchbauer), Stojanović, Kiš, Šarić, Suppiger, Šest, Dogan, Tustonjić. Trener: Petar Tomić

Iako nisam mogao prisustvovati cijeloj utakmici, prema onome što sam vidio i što su mi moji suradnici prenijeli, igrači su ovu utakmicu odigrali vrlo dobro i ozbiljno. Dobili smo potvrdu da imamo širinu kadra i da nitko nema zajamčeno mjesto u prvih 11.

Raduje i dobra igra naših juniora koji su predvođeni starijim i iskusnijim igračima pokazali da će se i na njih u budućnosti ako nastave vrijedno raditi i učiti moći računati.

Čestitke mojim momcima na pobjedi protiv kvalitetnog protivnika, igračima Cibalie na korektnoj igri, a kolegi i prijatelju Petru Tomiću i njegovim suradnicima želim da vrate Cibaliu gdje joj je i mjesto.

Zahvaljujem se svojim najbližim suradnicima Damiru Horvatu, Slavku Bugarskom, Davoru Nemetu i dr. Branku Vakanjcu na energiji i radu koji su uložili u pripremnom razdoblju, u kojem je bilo puno aktivnosti, a nikada im ništa nije bilo teško.

Hvala i upravi kluba na čelu s g. Jovom Vukovićem na uvjetima za rad koje su nam omogućili, a igračima na bespogovornom izvršavanju zadataka. Lijepa vijest je da se u redovan trenažni proces uključio i Drago Ćorić! Sada slijedi ono što je najvažnije, borba za bodove i drugoligaški status. S toga koristim ovu priliku i pozivam sve navijače i simpatizere BSK-a da nam daju potporu u ostvarenju naših ciljeva, a mi im obećavamo borbu za svaku loptu i svaki metar terena.

Follow Us On Facebook

Follow Us On Instagram

Follow Us On YouTube

Search