hrzh-CNenfrdeitrues

Događanja

Intervju sa trenerom BSK-a i početak priprema

Trener BSK-a Denis Krstanović obavio je prozivku i započeo pripreme za proljetni dio sezone.

Prozivci su se odazvali: Ilinčić, Meter, Majtanić, Periša, Čikvar, Šimičić, Ištvanić, Horvat, Kovačić, N. Popović, Žigri, Kasač, Gvozdenović, Ramić, Jakšić, Ezgeta. Juniori: V. Popović, Ranković, Nešić, Šormaz, Ušćebrka.

Na posudbu iz NK Osijeka uz Josipa Čikvara došli su Dawoud Jalinous i Josip Anić. S nama će trenirati i pokušati se nametnuti Marko Mlakić i Arata Kobayashi.

Lista dolazaka još nije zaključena te ćemo pokušati dovesti još nekoliko pojačanja. Iz kluba su otišli: Dorić, Pačar, Krajček i Sušac. Zahvaljujemo im se na svemu što su dali u žuto - plavom dresu i želimo im sve najbolje u daljnjoj karijeri i životu. Posebno pozdravljamo dugogodišnjeg kapetana Nemanju Dorića koji će nam nedostajati kako igračkom kvalitetom tako i kao dobri duh svlačionice.

Trenirat će se uglavnom dva puta dnevno na igralištu NK "Radnički" Dalj kojima se i ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu, a posebna zahvala čika Duletu koji brine da teren i sve što nam treba bude odlično pripremljeno. Trenirati će se i na Srednjoškolskom igralištu, kao i u fitness centru Blue Gym na Sjenjaku, pa se zahvaljujemo i vlasniku Goranu Peraku koji nam je omogućio termine koje smo željeli.

Planirano je devet pripremnih utakmica, prva 26.1. s Osijekom 2, tri utakmice u susjednoj Mađarskoj, Đakovo, Zrinski Jurjevac, Kutjevo i dvostruka generalka 23. 2. s Cibaliom i Osijekom 2.

Intervju

Follow Us On Facebook

Follow Us On Instagram

Follow Us On YouTube

Search