hrzh-CNenfrdeitrues

Događanja

Totalna rekonstrukcija i modernizacija stadiona

Stadion BSK-a od ove će sezone poprimiti potpuno novi vizualni identitet. U svojoj drugoj velikoj nadogradnji stadion kakvog smo do sada svjedočili vidjeti promijenit će se doslovno u potpunosti.


Centralna tribina kapaciteta 650 mjesta dobit će nove sjedalice, dok će VIP i media zona postati konformniji za svoje posjetitelje. Travnjak odlazi u povijest, a zamijeniti će ga umjetni sa UEFA-inm certifikatom za odigravanje službenih utakmica.

U izgradnji su i tribine sa lijeve i desne strane u odnosu na centralnu kapaciteta 550 mjesta koje će također biti natkrivene. Dosadašnji semafor zamijeniti će veći i moderniji te će biti postavljen na jugo-istočnom dijelu terena i u potpunosti pregledan. Klupe za rezervne igrače zamijenjuju se novim i modernijim, a njihove pozicije premješteju na zapadni dio terena ispred centralne tribine.

Reflektorski stupovi na zapadnom dijelu bit će uklonjeni, novi postavljeni na krovnu konstrukciju, tako da će i pogled na teren biti kompletan, dok će golgeteri na istom ubuduće svoje projektile slati prema novim okvirima za golove. Na istočnoj strani stadiona diže se ograda visine 3m s mogućnošću postavljanja reklama.


Nema dvojbe da žuto-plava destinacija postaje jednom od najljepših malih nogometnih sredina hrvatskog nogometa.

Follow Us On Facebook

Follow Us On Instagram

Follow Us On YouTube

Search