hrzh-CNenfrdeitrues

Hrvatski kup

BSK promašivao pa se spašavao, Belišćanima zasluženi trofej

U poprilično kvalitetnoj i sadržajnoj utakmici sa prilikama na obje strane, pobjednika je odlučio rulet jedanaesteraca. Sve pohvale organizatorima utakmice u Đakovu na srdačnom dočeku i korektnom odnosu prema svim sudionicima finala.

FINALE ŽUPANIJSKOG NOGOMETNOG KUPA 2019.

BSK BSK

(3)1-1(5)

05 LIP, 2019, 18h

Đakovo

BelišćeBelišće

Đakovo | Gledatelja: 300.

Sudac: Dražen Matasović (Đakovo). Pomoćnici: Goran Pataki (Đakovo) i Dino Škalić (Đakovo).

Strijelci: 0:1 Matoković (32.), 1:1 Popović ( 76.).

BSK : Ilinčić, Majtanić, Meter, Kovačić, Periša, Šimičić (46. Popović), Muženjak, Ilić (71. Anić), Ištvanić, Čikvar, Gvozdanović (46. Ćorić). Trener: Denis Krstanović.

BELIŠĆE: Stanić, Barišić, Lacković, Milić, Salapić, Mandić (46. Vinogradac), Matoković, Damjanović, Grafina, Radovanović (82. Stupar), Pačar. Trener: Davor Rupnik.

Osvrti trenera

Davor Rupnik
Davor RupnikGlavni trener | Belišće

Jedna kvalitetna utakmica dvije vrlo dobre ekipe. S obzirom na probleme koje smo imali prije utakmice, stvarno sam ponosan na moje igrače kako su odigrali ovu utakmicu. Ispunili su moji igrači sve ono što smo planirali. Prvo poluvrijeme smo prepustili BSK-u posjed znajući da imaju problema kada moraju organizirati igru i napadati, te kroz kontre probali ugroziti njihov gol.

Drugo poluvrijeme smo kroz naš posjed lopte i igru napravili više šansi i bili opasniji po njihov gol . I BSK je kroz utakmicu imao svoje šanse, što je normalno za jednu ekipu sa kvalitetnim pojedincima koje BSK ima u svojim redovima.

Mislim da kada se pogleda cijela utakmica, da smo zasluženo pobijedili jer smo imali više prilika za gol. Jedanaesterci su inače lutrija, ali smo imali Stanića, smirene izvođače i sreće da osvojimo Kup.

Moram svakako pohvaliti NK Croatia Đakovo na izvrsnoj organizaciji finala.

Denis Krstanović
Denis KrstanovićGlavni trener | BSK

Čestitam momčadi Belišća, stručnom stožeru i vodstvu kluba na zasluženom osvajanju kupa ŽNS. Isto tako čestitam i domaćinima HNK Đakovo - Croatia na izvrsnoj organizaciji finala.

Mislim da je utakmica mogla zadovoljiti gledatelje jer je ponudila dosta uzbuđenja na obje strane terena. Mogli smo i mi i Belišće u regularnom dijelu utakmice pobijediti, ali smatram da je najpravednije da se otišlo u raspucavanje s 11 m.

Nismo danas bili pravi, nismo na vrijeme otvorili protivnika, imali smo spor protok lopte i dosta tehničkih pogrešaka iz kojih smo protivniku, koji se vrlo dobro i organizirano branio, ponudili dosta prilika za opasne kontranapade.

Raspucavanje s 11 m nema smisla komentirati, jer je svaki komentar suvišan, tko je bio na utakmici, zna o čemu pričam. Protivnik je bio motiviraniji i više želio pobjedu, što ide meni na dušu i za to prihvaćam odgovornost. Svejedno ne mogu zamjeriti svojim momcima jer su ovu strašno stresnu i u psihofizičkom smislu napornu sezonu uspješno priveli kraju. Došlo je do velikog emotivnog pražnjenja i bili smo ispuhani ovu utakmicu.

Mogu samo čestitati svojim momcima na uspješno odrađenoj sezoni, koju, niti ovaj poraz ne može umanjiti.
Pozdrav svim našim navijačima!

Game Photo

Follow Us On Facebook

Follow Us On Instagram

Follow Us On YouTube

Search